Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie
Icon times

3 eenvoudige stappen

1

Integratie met Teamleader

Gebruikt u Teamleader ? Goed nieuws! Binnen de 2 minuten importeert u uw facturen en uw contacten en u kan direct beginnen met de opvolging.

2

Laat Recovr voor u werken

Uw facturen en uw ontvangen betalingen worden automatisch gekoppeld. Late factuur ? Start meteen uw gepersonaliseerd herinneringsproces op.

3

Toegang tot externe partijen met 1 klik

Wanbetalers? Met Recovr stuurt u een brief van een advocaat of start u een procedure via een deurwaarder met 1 klik en zonder extra kosten.

Hoe werkt het?

Centralisation

Laat het platform voor jou werken

Waarom nog manueel werk doen als een platform dit kan automatiseren voor jou? Om het jou gemakkelijk te maken worden alle stappen van het invorderingsproces op Recovr geautomatiseerd of toegankelijk met één klik. Afpunten, aanmaningen, deurwaarders, advocaten, call-center, etc. Laat het platform voor je werken met jouw regels zodat jij je op de belangrijke zaken kan focussen !

Customer intelligence

Iedere klant is verschillend. Daarom is jouw invorderingsproces volledig aanpasbaar. Wordt het kredietrisico van een klant problematisch? Dan waarschuwen we jou in real-time. We maken optimaal gebruik van de beschikbare gegevens, zodat je altijd de juiste beslissing neemt, op het juiste moment.
Thirdpartiesxs

Krijg toegang tot professionele externe partijen in één klik, zonder extra kost

Soms is het gebruik van een gespecialiseerde partij de beste optie, maar wie? En vooral tegen welke prijs? Met Recovr is het gedaan met verspilde tijd en onbetaalbare kosten! In één klik stuur je jouw factuur naar een gespecialiseerd call-center, deurwaarders of advocaten. En dit zonder een extra euro te betalen! Dit is inbegrepen in jouw maandelijks abonnement.

Ontdek de echte kost van jouw onbetaalde facturen in 1 minuut

Doe de test en ontdek de echte kost van jouw onbetaalde facturen.

Wat ze over ons zeggen

Geïnteresseerd ? Probeer Recovr twee weken gratis uit !