Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie
Icon times

Geschiedenis

Recovr is een start-up opgericht in 2018 rond het volgende feit: Ieder jaar gaan duizenden bedrijven failliet, niet omdat ze niet succesvol waren maar omdat ze niet betaald werden voor hun geleverde goederen en diensten.

Spijtig genoeg zijn het de KMO's die het meest onder dit probleem lijden, die geen processen en werknemers beschikbaar hebben om onbetaalde facturen efficiënt in te vorderen.

Onze missie is er voor zorgen dat bedrijfsleiders en financiële verantwoordelijken van KMO's zich geen zorgen meer hoeven te maken over onbetaalde facturen en hun cashflow te verbeteren zodat ze zich kunnen concentreren op wat voor hen het belangrijkst is.

Het Team

Alessandro Drappa
Alessandro Drappa
Co-Founder

Met zowel een diploma aan de Solvay Business School als aan de National University of Singapore met een minor in technologie en business, is Alessandro vastberaden om KMO's te helpen digitaliseren. Met dit doel heeft hij het coding bootcamp Le Wagon gevolgd. Hier heeft hij het eerste prototype van Recovr geprogrammeerd.

Gerardo Drappa
Gerardo Drappa
Co-Founder

Gerardo heeft gedurende 15 jaar zijn eigen boekhoudkantoor geleid voordat hij bij KPMG kwam werken als hoofd van Tax & Accountancy voor de Franstalige regio. Hij adviseert KOM's al meer dan 25 jaar en heeft een perfect begrip van hun problemen en hoe deze op te lossen.

Philippe Bourez
Philippe Bourez
Lead Developer
Nikolay Terekhov
Nikolay Terekhov
Back-End Developer
Flavio Occhipinti
Flavio Occhipinti
Front-End Developer
Diego De Bruyne
Diego De Bruyne
Business Developer
Vincent Deckers
Vincent Deckers
Business Developer

Wat ze over ons zeggen

Geïnteresseerd ? Probeer Recovr twee weken gratis uit !

Recovr zal de ingevulde gegevens van dit formulier gebruiken om je te contacteren en om jou op de hoogte te houden voor commerciële doeleinden.