Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie
Icon times

100% betaalde facturen,
aan 0% commissie.

Recovr automatiseert het volledige opvolgingsproces en de invordering van jouw onbetaalde facturen. Van de betalingsopvolging tot case management van de advocaat, via de deurwaarder of ons call-center, wij centraliseren alle informatie en alle stappen van het invorderen.

Word nooit overweldigd door jouw onbetaalde facturen, met Recovr word je sneller betaald, met minder moeite.

Pattern discover crop Pattern discover

Hoe werkt het?

Centralisationtestbg min

Één centraal platform

Alle belanghebbende partijen communiceren op één centraal platform, van reacties van jouw debiteur en interne opmerkingen tot case management door externe partijen zoals ons callcenter, deurwaarder en zelfs advocaat. Gedaan met achter informatie aan te lopen.

Laat het platform voor jou werken

Waarom nog manueel werk doen als een platform dit kan automatiseren voor jou? Om het jou gemakkelijk te maken worden alle stappen van het invorderingsproces op Recovr geautomatiseerd of toegankelijk met één klik. Afpunten, aanmaningen, deurwaarders, advocaten, call-center, etc. Laat het platform voor je werken met jouw regels zodat jij je op de belangrijke zaken kan focussen!
Thirdpartiesxs

Krijg toegang tot professionele externe partijen in één klik, zonder extra kost

Soms is het gebruik van een gespecialiseerde partij de beste optie, maar wie? En vooral tegen welke prijs? Met Recovr is het gedaan met verspilde tijd en onbetaalbare kosten! In één klik stuur je jouw factuur naar een gespecialiseerd call-center, deurwaarders of advocaten. En dit zonder een extra euro te betalen! Dit is inbegrepen in jouw maandelijks abonnement.

De juiste beslissing op het juiste moment

Iedere klant is verschillend. Daarom is jouw invorderingsproces volledig aanpasbaar. Wordt het kredietrisico van een klant problematisch? Dan waarschuwen we jou in real-time. We maken optimaal gebruik van de beschikbare gegevens, zodat je altijd de juiste beslissing neemt, op het juiste moment.

Ontdek de echte kost van jouw onbetaalde facturen in 1 minuut

Doe de test en ontdek de echte kost van jouw onbetaalde facturen.

Wat ze over ons zeggen

Geïnteresseerd ? Probeer Recovr twee weken gratis uit !