Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie

100% betaalde facturen,
aan 0% commissie.

Recovr automatiseert het volledige opvolgingsproces en de invordering van jouw onbetaalde facturen. Van de betalingsopvolging tot case management van de advocaat, via de deurwaarder of ons call-center, wij centraliseren alle informatie en alle stappen van het invorderen.

Word nooit overweldigd door jouw onbetaalde facturen, met Recovr word je sneller betaald, met minder moeite.

Pattern discover crop Pattern discover

Hoe werkt het?

Centralisationtestbg min

Één centraal platform

Alle belanghebbende partijen communiceren op één centraal platform, van reacties van jouw debiteur en interne opmerkingen tot case management door externe partijen zoals ons callcenter, deurwaarder en zelfs advocaat. Gedaan met achter informatie aan te lopen.

Laat het platform voor jou werken

Waarom nog manueel werk doen als een platform dit kan automatiseren voor jou? Om het jou gemakkelijk te maken worden alle stappen van het invorderingsproces op Recovr geautomatiseerd of toegankelijk met één klik. Afpunten, aanmaningen, deurwaarders, advocaten, call-center, etc. Laat het platform voor je werken met jouw regels zodat jij je op de belangrijke zaken kan focussen!
Thirdpartiesxs

Krijg toegang tot professionele externe partijen in één klik, zonder extra kost

Soms is het gebruik van een gespecialiseerde partij de beste optie, maar wie? En vooral tegen welke prijs? Met Recovr is het gedaan met verspilde tijd en onbetaalbare kosten! In één klik stuur je jouw factuur naar een gespecialiseerd call-center, deurwaarders of advocaten. En dit zonder een extra euro te betalen! Dit is inbegrepen in jouw maandelijks abonnement.

De juiste beslissing op het juiste moment

Iedere klant is verschillend. Daarom is jouw invorderingsproces volledig aanpasbaar. Wordt het kredietrisico van een klant problematisch? Dan waarschuwen we jou in real-time. We maken optimaal gebruik van de beschikbare gegevens, zodat je altijd de juiste beslissing neemt, op het juiste moment.

Ontdek de echte kost van jouw onbetaalde facturen in 1 minuut

Doe de test en ontdek de echte kost van jouw onbetaalde facturen.

Het Team

Alessandro Drappa

Alessandro DrappaMet zowel een diploma aan de Solvay Business School als aan de National University of Singapore met een minor in technologie en business, is Alessandro vastberaden om KMO's te helpen digitaliseren. Met dit doel heeft hij het coding bootcamp Le Wagon gevolgd. Hier heeft hij het eerste prototype van Recovr geprogrammeerd.

Gerardo Drappa

Gerardo DrappaGerardo heeft gedurende 15 jaar zijn eigen boekhoudkantoor geleid voordat hij bij KPMG kwam werken als hoofd van Tax & Accountancy voor de Franstalige regio. Hij adviseert KOM's al meer dan 25 jaar en heeft een perfect begrip van hun problemen en hoe deze op te lossen.

Philippe Bourez

Philippe BourezPhilippe heeft een bachelor informatica en meer dan 3 jaar ervaring in een ontwikkelingsbureau dat gespecialiseerd is in start-ups voordat hij bij Recovr aan de slag ging als hoofdontwikkelaar.

Geschiedenis

Recovr is een start-up opgericht in 2018 rond het volgende feit: Ieder jaar gaan duizenden bedrijven failliet, niet omdat ze niet succesvol waren maar omdat ze niet betaald werden voor hun geleverde goederen en diensten.

Spijtig genoeg zijn het de KMO's die het meest onder dit probleem lijden, die geen processen en werknemers beschikbaar hebben om onbetaalde facturen efficiënt in te vorderen.

Onze missie is er voor zorgen dat bedrijfsleiders en financiële verantwoordelijken van KMO's zich geen zorgen meer hoeven te maken over onbetaalde facturen en hun cashflow te verbeteren zodat ze zich kunnen concentreren op wat voor hen het belangrijkst is.

Pattern white crop Pattern white

In de pers

Wil je meer ontdekken over Recovr? Schrijf je dan in en zeg vaarwel tegen onbetaalde facturen!

Recovr zal deze ingevulde gegevens van dit formulier gebruiken om je te contacteren en om jou op de hoogte te houden voor commerciële doeleinden.

Pattern discover crop Pattern discover