Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie
Icon times

Een team professionals ter beschikking in één klik

Een beroep doen op externe partijen wordt altijd al geassocieerd met langdurige en kostelijke procedures. Nu niet meer, met Recovr is één klik voldoende om jouw rechten te laten gelden, zonder extra kosten.

Directe toegang tot derde partijen, aan voordelige voorwaarden

Illu 3 b

Vertrouwenspartners

Op Recovr heb je directe toegang tot partners die gekend zijn voor hun professionalisme en ervaring. Wij werken samen met de groep Modero alsook het advocatenkabinet Lallemand-Legros, beiden gekend voor hun expertise in de sector. Ook ons call-center is samengesteld uit medewerkers met een achtergrond in minnelijke procedures.

Een voordelig tarief

Een aantal van hun prestaties zitten al in jouw abonnement. Zo hoef je niet extra te betalen. Voor alles wat buiten jouw abonnement valt, geniet je door onze bevoorrechtige relaties van de laagste tarieven. In sommige gevallen is het zelfs gratis. Meer nog, je betaalt het call-center "on demand". Dat wil zeggen, per gemaakte oproep. Zo betaal je nooit een euro teveel voor jouw invordering.

Geïnteresseerd ? Probeer Recovr twee weken gratis uit !