Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie
Icon times

Neem de juiste beslissing, op het juiste moment

Om er voor te zorgen dat je altijd de juiste beslissing neemt, verzamelen we alle belangrijke en revelante data zodat we je in real-time kunnen waarschuwen over de situatie van jouw klanten.

Klantinformatie

Illu 3 b

Een gepersonaliseerde flow

We geloven in het credo: Iedere klant is uniek. We zijn er ook van overtuigd dat automatisering de menselijke touch niet hoeft te vervangen. Integendeel, automatisering versterkt dit alleen maar. Daarom kunnen de flows en de regels voor het invorderingsproces allemaal door jou aangepast worden. Zo kan je de menselijke touch behouden in iedere situatie.

Gegevensanalyse

Aan de hand van jouw interne debiteuren- en betalingsgegevens en externe databases helpen wij jou te bepalen welke klant er echt toe doet voor jouw bedrijf en welke klant risico loopt. We bieden je ook een dashboard met jouw statistieken en Key Performance Indicators (KPI's) rond jouw invorderingen. Zodat je jouw bedrijfsprestaties kunt opvolgen en verbeteren.

Geïnteresseerd ? Probeer Recovr twee weken gratis uit !