Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie
Icon times

Al jouw gegevens op één plaats

Loop niet maar achter de feiten aan. Alle gegevens gelinkt aan jouw onbetaalde facturen zijn verzameld op één platform. Van jouw facturatie tot de communicatie met jouw debiteurs en derde partijen die het dossier behandelen. De informatie is duidelijk en toegankelijk.

Centralisatie van informatie

Illu 2 b

Facturatie 2.0

Door te factureren met Recovr, geniet je van alle voordelen van e-invoicing. Dankzij onze link met Codabox, ontvangt jouw boekhouder automatisch jouw facturen en creditnota's verstuurd met Recovr in zijn/haar boekhoudpakket. Gedaan met de volle schoendoos papieren voor de boekhouder. Onze facturen respecteren de UBL-standaard (e-fff) en voor degenen die zweren bij papier kan de factuur goedkoop met de post worden verstuurd in één klik.

Gemakkelijke manier om jouw factuur te laten betalen

Dankzij onze partner Digiteal, wordt een QR-code toegevoegd op jouw facturen. Bij het scannen worden alle velden voor de overschrijving automatisch ingevuld voor jouw klanten. Meer nog, jouw klanten kunnen vanuit jouw gestuurde e-mail direct betalen in één klik. Als laatste link in de ketting wordt een gestructureerde mededeling automatisch toegevoegd aan jouw facturen. Dit zorgt voor het automatisch afpunten van facturen en een snellere betaling.
Illu access

Communiceer op één platform

Alle communicatie omtrent jouw facturen worden gecentraliseerd op Recovr. Dankzij onze integraties met derde partijen, kunnen betrokken partijen jouw dossier direct updaten op Recovr. Dit ongeacht of het nu gaat om de deurwaarder, advocaat of het call-center. Er wordt ook rekening gehouden met de reacties van jouw debiteuren, of het nu gaat om een ​​geschil of een simpele opmerking. Je loopt nooit meer achter de feiten aan en in één oogopslag heb je een overzicht van alle lopende dossiers.

Geïnteresseerd ? Probeer Recovr twee weken gratis uit !